Нито ден без усмивка ...: Най-умният котарак ;)))

четвъртък, 26 февруари 2009 г.

Най-умният котарак ;)))


Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор, чий котарак е най-умен.
Инженерът повикал своя котарак и му казал: "Хикс на квадрат, демонстрирай!". Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички ръкопляскайки се съгласили, че котаракът е много интересен.
Счетоводителят казал на своя котарак: "ДДС, демонстрирай!". ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. И този номер много се харесал на публиката.
Химикът се обърнал към своя любимец: "Епруветка, давай!". Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 мл в една чаша. Всички се впечатлили от тази точна лапа.
Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го: "А твоят котарак какво умее?". Държавният служител казал: "Хрантутник, демонстрация!".
Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, издращил муцуните на другите 3 котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец.


Няма коментари:

Публикуване на коментар