Нито ден без усмивка ...: Малкото рейнджърче :)))

вторник, 4 май 2010 г.

Малкото рейнджърче :)))


12 коментара:

  1. леле колко е сладък, ще го изям, много е карсиво това детенце, поздрави до родителите и много да ви радва

    ОтговорИзтриване
  2. Рейнджър с мечо Пух - сладур! Как ги измислят тия детски костюмчета... Само един детски мотор му липсва или малка джипка :) Готов е за сафари в Африка, има си и бодигард мечо Пух! Да ви е жив и здрав!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  4. хха с тази униформа е просто уникален. Много сладко и красиво дете, изглежда много доволен, чудесна снимка. Готов е за лов!

    ОтговорИзтриване
  5. Разкошен сладур е това дете, нека да е живо и здраво все така щастливо да гледа както е на снимката тук.Доволно, че е облечено като тате сигурно един малък разкошен рейнджър, който вече е хванал мечока в ръка.Има красиви къдрички.Вече има какво ли не за децата.Толкова малък екип с тези шарки е бях виждала, а и не съм си представяла, че може да изглежда толкова добре върху някого.Ако има още фотоси или интересни случки ще се радвам и тях да споделиш с нас.Много успехи и щастие Ви желая.

    ОтговорИзтриване
  6. Колко сладък в тези дрехи.Хем иска да бъде голям и смел като тате сигурно, но без играчката не може.Все още си е детенце сладко и малко.Да ви е живо и здраво и само да ви радва и хубави неща да му се случват.Те дрехи по принцип не ги харесвам, понеже съм виждала че ходят с такива за лов или я свързвам с войната, но на него му стоят така добре и вече има друг облик тази шарка.Не знаех дори, че има толкова малки размери.

    ОтговорИзтриване
  7. Голям сладур е да е жив и здрав.Отива му униформата и е доволен.

    ОтговорИзтриване
  8. Децата са ни най-голямото и красиво богатство, което можем да си пожелаем и е хубаво всеки да го изпита това удоволствие да бъде нарече мама или тате.Детето ви е много сладичко и с тази униформа още повече.Нека бъде жив и здрав и да ви носи само щастие както на него така и на семейството си.Само му липсва една пушка(детска играчка)и ще превземи всичко из гората.Вижда се че и самият той е доволен от камуфлажа, който са му купили.Блога е много приятен продължавайте да споделяте с нас и ви желая само успехи и късмет.

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте сладур

    ОтговорИзтриване
  10. Леле страхотно хлапенце!
    сУПЕР hlape много да Ви радва :)

    ОтговорИзтриване